Sistematski pregled Ugovorite termin
Skip Navigation Links
 

INFORMIRAJTE SE

 • Akcija Poliklinike Sunce Osijek i Slavonski Brod
  11.11.2014

  Što ste danas učinili za svoje zdravlje? Redovitim kontrolama zdravlja stvarate osnovne preduvjete za kvalitetniji život. A upravo su kvaliteta i brza usluga naši imperativi! Brigu o svom zdravlju povjerite Poliklinici Sunce, najvećem privatnom zdravstvenom sustavu u našoj zemlji. Do kraja godine, iskoristite našu promotivnu akciju na izdvojene pakete usluga u Poliklinici Sunce Osijek i Slavonski Brod. Učinite i Vi nešto dobro za svoje zdravlje! Dogovorite pregled i posjetite Polikliniku Sunce!
  O detaljima akcijskih paketa informirajte se u newsletteru.

  više
 • DANI SRCA u Poliklinici SUNCE
  29.09.2014

  I ove godine, na Svjetski dan srca, 29.9.2014., Poliklinika SUNCE poziva vas da se pridružite svjetskom pokretu za bolje zdravlje srca, gdje god živite i radite. Neka nam zajednički cilj bude stvaranje okruženja koje potiče svijest o zdravlju srca i omogućuje ljudima da unesu pozitivne promjene koje mogu umanjiti rizik od bolesti srca i moždanog udara.
  Do kraja godine iskoristite našu posebnu ponudu i obavite specijalistički pregled uz procjenu kardiovaskularnog rizika po promotivnoj cijeni, za 499 kuna:

  • pregled specijaliste
  • određivanje masnoća (kolesterol, HDL,LDL, trigliceridi) i visoko osjetljivog CRP-a
  • EKG
  • UZV karotidnih arterija
  • izračun kardiovaskularnog rizika

  Brigu o svom zdravlju povjerite Poliklinici SUNCE - najvećem privatnom zdravstvenom sustavu u našoj zemlji. Učinite već danas nešto za svoje zdravlje, dogovorite pregled.

  više
 • Zajedno protiv raka dojke
  26.09.2014

  Rak dojke je najčešći oblik karcinoma kod žena i drugi najčešći općenito, a rano otkrivanje bolesti značajno utječe na daljnji tijek liječenja te izlječenje. Kupnjom promotivnih pakiranja Nestlé Fitness žitarica za doručak, označenih ružičastom vrpcom, ženama je omogućeno obavljanje ultrazvuka dojke, mamografije ili magnetske rezonance u Poliklinici Sunce po posebnoj cijeni. Kod iz pakiranja treba unijeti na Nestlé Fitness facebook stranici, a na pregled se potrebno naručiti do kraja godine.
  Prema podacima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo u Hrvatskoj se godišnje zabilježi oko 2.000 novih slučajeva raka dojke, a u približno 50 % bolesnica razvije se metastatska bolest, koja je u pravilu neizlječivo stanje. Kod većine njih izgledi za izlječenje ili sprječavanje najgoreg tijeka bolesti bili bi znatno veći da je na vrijeme obavljen mamografski pregled. Edukacija žena igra ključnu ulogu i zato podržavamo ovakve akcije te pozivamo što veći broj žena da se uključe i dođu na pregled – poručila je dr. Eva Jendriš Škrljak, specijalistica ginekologije i opstetricije, ravnateljica Poliklinike Sunce na zagrebačkom Trnju.
  U sklopu akcije kreirana je i mobilna aplikacija GoPink, pomoću koje svi korisnici mogu jednu svoju fotografiju obojati u ružičasto te njenom objavom na društvenim mrežama pozvati prijatelje da naprave isto. Cilj je educirati sve žene o problematici raka dojke i potaknuti ih da obave pregled.
  Više informacija o cjelokupnoj kampanji potražite na facebook stranicama Nestlé Fitness i Poliklinike Sunce te na www.nestle-fitness.com/hr.

  više
 • ZAJEDNO s Poliklinikom SUNCE protiv raka
  05.02.2014

  I ove godine, na dan 4. veljače, obilježio se Svjetski dan borbe protiv raka s ciljem podizanja svijesti o raku, njegovoj prevenciji, dijagnosticiranju i mogućnostima ranog liječenja. Ujedno, to je za sve nas i prilika za širenje općeg znanja o raku i razbijanje nekih mitova o njemu.

  Podsjećamo Vas da je u razvijenim zemljama rak drugi najčešći uzrok smrti, odmah iza bolesti srca i krvnih žila, a odgovoran je za četvrtinu svih smrti. U svijetu su najčešći rak pluća, dojke, debelog crijeva, želuca i prostate. Rizični čimbenici za rak, uz obiteljsku anamnezu i genetičku predispoziciju, su i nezdrav način života kao što su pušenje, prekomjerna konzumacija alkohola, nepravilna prehrana, tjelesna neaktivnost, prekomjerna tjelesna težina odnosno debljina.

  Poliklinika SUNCE posebnom akcijom pridružila se svjetskoj inicijativi u zajedničkoj borbi protiv raka. Do kraja veljače Vas u Poliklinici SUNCE po promotivnim cijenama očekuju programi ranog otkrivanja karcinoma dojki, pluća, prostate i debelog crijeva.

  Svoj termin za pregled možete dogovoriti telefonom ili e-mailom u vrijeme koje želite te bez čekanja obaviti svoj pregled. Kontaktirajte Vama najbližu Polikliniku SUNCE!

  Detalje potražite u newsletteru
  više

UPOZNAJTE NAS

Poliklinike
Usluge i djelatnosti
Oprema
Oprema
Vodič za sistematski

POTRAŽITE NAS

 
Kontaktirajte nas
Kontaktirajte nas
Očekujemo Vaše komentare
Savjeti liječnika
Sunce osiguranje