Sistematski pregled Ugovorite termin
Skip Navigation Links
 

INFORMIRAJTE SE

 • ZAJEDNO s Poliklinikom SUNCE protiv raka
  05.02.2014

  I ove godine, na dan 4. veljače, obilježio se Svjetski dan borbe protiv raka s ciljem podizanja svijesti o raku, njegovoj prevenciji, dijagnosticiranju i mogućnostima ranog liječenja. Ujedno, to je za sve nas i prilika za širenje općeg znanja o raku i razbijanje nekih mitova o njemu.

  Podsjećamo Vas da je u razvijenim zemljama rak drugi najčešći uzrok smrti, odmah iza bolesti srca i krvnih žila, a odgovoran je za četvrtinu svih smrti. U svijetu su najčešći rak pluća, dojke, debelog crijeva, želuca i prostate. Rizični čimbenici za rak, uz obiteljsku anamnezu i genetičku predispoziciju, su i nezdrav način života kao što su pušenje, prekomjerna konzumacija alkohola, nepravilna prehrana, tjelesna neaktivnost, prekomjerna tjelesna težina odnosno debljina.

  Poliklinika SUNCE posebnom akcijom pridružila se svjetskoj inicijativi u zajedničkoj borbi protiv raka. Do kraja veljače Vas u Poliklinici SUNCE po promotivnim cijenama očekuju programi ranog otkrivanja karcinoma dojki, pluća, prostate i debelog crijeva.

  Svoj termin za pregled možete dogovoriti telefonom ili e-mailom u vrijeme koje želite te bez čekanja obaviti svoj pregled. Kontaktirajte Vama najbližu Polikliniku SUNCE!

  Detalje potražite u newsletteru
  više
 • Obavijest o preseljenju
  31.12.2013

  Polikliniku Sunce u Osijeku možete pronaći na novoj lokaciji, u Eurodomu, na adresi Vukovarska cesta 31. U moderno uređenom prostoru nova Poliklinika Sunce prostire se na više od 1.000 m2 i opremljena je najnovijim dijagnostičkim uređajima. Vjerujemo kako će vrhunski standardi naše Poliklinike uvelike pridonijeti još boljoj kvaliteti življenja svih građana. Osječko-baranjske županije.

  više
 • Redovnim kontrolama otkrijte bolest dojke na vrijeme
  04.10.2013

  Rak dojke otkriven u ranim stadijima je izlječiva bolest. U Europi i SAD-u najčešće maligno oboljenje žena je rak dojke, a obolijevaju sve mlađe žene. Kod žena između 40 i 50 godina rak dojke uzrokuje veću smrtnost nego sve druge bolesti zajedno!
  U ranom otkrivanju raka dojke preporuča se samopregled dojki jednom mjesečno od prve mjesečnice, a ultrazvučni pregled dojki jednom godišnje (ovisno o obiteljskoj anamnezi i konzumaciji hormonalne kontracepcije) od 20. godine života.

  Više o načinima prevencije doznajte u rubrici Savjeti i upute liječnika.
  više
 • Stop raku dojke – iskoristite posebnu akciju
  30.09.2013

  Obilježavajući Mjesec borbe protiv karcinoma dojke, Poliklinika Sunce tijekom mjeseca listopada korisnicama svojih usluga po promotivnim cijenama nudi:

  • Kompletan pregled dojki (UZV + mamografija)
  • Pregled dojki magnetnom rezonancom

  Ovom akcijom Poliklinika Sunce još jednom želi naglasiti kolika je važnost ranog otkrivanja raka dojke te skrenuti pažnju na podatak kako se 90% oboljelih žena može izliječiti ako se bolest otkrije u početnom stadiju. Stoga je vrlo važno informirati žene o načinima prevencije, ranoj dijagnostici te suvremenim načinima liječenja raka dojke koji predstavlja najčešću malignu bolest u svijetu i najčešći uzrok smrti od raka u žena u Hrvatskoj.

  ...više u letku
  više

UPOZNAJTE NAS

Poliklinike
Usluge i djelatnosti
Oprema
Oprema
Vodič za sistematski

POTRAŽITE NAS

 
Kontaktirajte nas
Kontaktirajte nas
Očekujemo Vaše komentare
Savjeti liječnika
Sunce osiguranje